Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Guldsmed Camilla Urban tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer.Alle de viste priser er inkl. moms (ved forsendelse indenfor EU).

Betaling

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Guldsmed Camilla Urban. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt ved købet. I vores webshop kan du betale via PayPal eller ved bankoverførelse.

Hvordan foretages køb?

Når du har valgt de varer, du ønsker at købe, lægger du dem i kurven. Herefter trykker du på checkout. Du vil nu blive bedt om at indtaste din e-mail samt et kodeord. På dette tidspunkt er det stadig muligt for dig at gå tilbage til butikken. Endvidere vil du blive bedt om at indtaste navn, adresse og telefonnummer, inden du vælger din betalingsmetode. Du har nu foretaget et køb hos Guldsmed Camilla Urban og vil modtage din ordrebekræftelse på e-mail.

Levering

Leveringsomkostningerne er inkluderet i den pris, der vises i indkøbskurven. Guldsmed Camilla Urban benytter Post Danmark til levering.

Fortrydelsesret og returret

Når varen returneres, og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Hvis du har købt en vare hos os, har du ret til at fortryde købet - du skal blot returnere varen til os senest 14 dage efter, du har modtaget den. Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen, når den leveres. Du kan også give fysisk fremmøde på vores adresse og returnere varen og fortryde købet. Endelig kan du for egen omkostning sende varen retur til os.

Adressen er:

Guldsmed Camilla Urban

Stengade 12

3000 Helsingør

info@camillaurban.dk

Når du fortryder købet, tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bankkonto. Tilbagebetalingen gennemføres, så snart vi har modtaget den returnerede vare og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes.

Reklamation

Når du handler på camillaurban.dk, har du 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en kopi af den originale kvittering. Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lign. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Ombytning af varer

Du har naturligvis ret til at returnere en eller flere af dine varer for at bytte den eller dem til noget andet. Når du bytter en eller flere varer, betaler du selv omkostningerne ved returnering af varerne og ved fremsendelse af de nye varer.

Returnering ved forkert indtastet leveringsadresse

Sendes din ordre retur til os, fordi du har indtastet forkert leveringsadresse, vil det ekstra portobeløb blive tillagt ordrebeløbet, når vi sender din bestilling igen til den rigtige adresse. Hvis du vælger at annullere den returnerede ordre i forbindelse med forkert indtastet leveringsadresse, vil vi fra ordreværdien trække vores udgifter til porto samt DKK 100,00 til dækning af ekspedition.

Personoplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn

Adresse

Email-adresse

Telefonnummer

Personoplysningerne registreres hos Guldsmed Camilla Urban og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:ledelsensalg og markedsføringadministration og bogholderiRegistrerede personoplysninger opbevares ikke krypteret. Registrerede personoplysninger transmitteres ikke krypteret. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Guldsmed Camilla Urban har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du ifølge persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Guldsmed Camilla Urban via e-mail: info@camillaurban.dk.Den dataansvarlige er Guldsmed Camilla Urban.

  • PayPal